Suomen lautapeliseura

Osta, myy ja vaihda pelejä Lautapelaamaan 2019 -tapahtumassa!

Vapaan pelaamisen lisäksi Lautapelaamaan -tapahtuma on oiva paikka joko kasvattaa, karsia tai päivittää omaa pelikokoelmaansa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään kokonaiset kolme eri kaupankäyntimahdollisuutta.

Ketjuvaihto

Perinteinen pelien ketjuvaihto on ehkäpä paras tapa saada vanhat pelit liikkelle joko rahaa tai toisia pelejä vastaan. Ketjuvaihto toteutetaan aiemmilta vuosilta tutulla BoardGameGeek-sivuston GeekList-toiminallisuuden ja OLWLG-palvelun yhdistelmällä. Tapahtumassa on perinteisesti noutohylly, jonne pelit voi jättää molempien osapuolten suostumuksella.

Lautapeliseura ei peri välityspalkkiota toteutuneista vaihdoista, huudoista tai noutohyllyn käyttämisestä. Rahan liikkuessa BoardGameGeek perii rahan vastaanottajalta 3% välityspalkkion.

Lautapelaamaan 2019 -ketjuvaihto (BGG)

Pelien listaus alkoi perjantaina 30.8. ja päättyy sunnuntaina 8.9. Vaihtolistat tulee jättää viimeistään sunnuntaina 15.9. Alustavat tulokset julkaistaan maanantaina 16.9. Lopulliset tulokset julkaistaan 18.9. Myytyjen ja vaihdettavien pelien tulee olla paikalla tapahtumassa viimeistään lauantaina 28.9. klo 16.

Lisätietoja löydät ketjuvaihdon foorumiketjulta.

 

Huutokauppa

Ennen tapahtumaa toteutettava huutokauppa käydään Lautapeliseuran nettisivuilla. Osanottajat voivat lisätä huutokauppaan omia kohteitaan ja määrittää niille vapaasti lähtöhinnan. Kaikilla huutajilla on käytössään kaikissa kohteissa automaattinen korotusautomaatti. Tapahtumassa on perinteisesti noutohylly, jonne pelit voi jättää molempien osapuolten suostumuksella.

Lautapeliseura ei peri välityspalkkiota toteutuneista vaihdoista, huudoista tai noutohyllyn käyttämisestä.

Lautapelaamaan 2019 -huutokauppa

Kohteiden listaus alkaa sunnuntaina 15.9. klo 20 ja päättyy huutokaupan alkaessa perjantaina 20.9. klo 20. Huutokauppa päättyy sunnuntaina 22.9. klo 20 tai yksittäisten kohteiden osalta 5 minuuttia viimeisen huudon jälkeen. Myytyjen pelien tulee olla paikalla tapahtumassa viimeistään lauantaina 28.9. klo 16.

Lisätietoja löydät huutokaupan foorumiketjulta.

 

Kirpputori ja hollantilainen huutokauppa

Tapahtumassa järjestetään kaikille avoin kirpputori ja hollantilainen huutokauppa (huutokauppa, jossa hinta alenee kunnes joku huutaa tuotteen tai sen minimihinta saavutetaan). Seura ottaa jokaisesta kirpputorilla ja hollantilaisessa huutokaupassa myydystä pelistä 1€ välityspalkkion.

Seura pidättää itselleen oikeuden rajoittaa myytävien pelien määrää ja kieltäytyä ottamasta myytäväksi selvästi viallisia, puutteellisia tai muuten myyntikelvottomaksi todettuja pelejä.

Kirpputorilta ja hollantilaisesta huutokaupasta ostetut pelit voi maksaa iZettle-päättellä kortilla tai MobilePaylla.

Tarkemmat ohjeet löydät kirpputorin ja hollantilaisen huutokaupan foorumiketjulta.

Lautapelaamaan 2019 -kirpputori ja hollantilainen huutokauppa