Sähköinen jäsenkortti

Enni Esimerkin jäsenkorttiLautapeliseura on ottanut käyttöön sähköisen jäsenkortin, joka korvaa aikaisemman muovisen jäsenkortin. Löydät oman sähköisen jäsenkorttisi osoitteesta https://www.lautapeliseura.fi/kortti/sukunimi/jäsennumero. Oheisen Ennin kortti löytyisi siis osoitteesta https://www.lautapeliseura.fi/kortti/esimerkki/123456789.

Sukunimi ei välitä isoista tai pienistä kirjaimista, molemmat kelpaavat yhtä lailla. Kirjoita ä- ja ö-kirjaimet sellaisenaan: https://www.lautapeliseura.fi/kortti/pääkkönen/123456789.

Jos käytät älypuhelinta, kortin voi tallentaa puhelimen selaimen kirjanmerkkeihin tai siitä voi ottaa ruutukaappauksen puhelimen kuvagalleriaan. Ainakin iPhone-käyttäjät voivat Safarilla tallentaa kortin omaksi ikonikseen puhelimen ruudulle painamalla jakonappia ja valitsemalla ”Lisää Koti-valikkoon”. Sama onnistunee Androideillakin.

Jos sinulla ei ole älypuhelinta, kortin voi tulostaa paperille. Kortti voi näyttää omituiselta tietokoneen ruudulla, mutta sen pitäisi tulostua paperille siistiksi perinteisen jäsenkortin kokoiseksi kortiksi.

Jäsenkortissa on viivakoodi, jossa on jäsennumerosi, mutta lisäksi myös QR-koodi. Tämä QR-koodi on kortin varmistamista varten. Jos käytät korttia etujen saamiseen kaupassa, myyjä voi lukea korttisi QR-koodin ja siten varmistaa, että jäsenyytesi on voimassa.