Suomen lautapeliseura

Enni Esimerkin jäsenkorttiLautapeliseura on ottanut käyttöön sähköisen jäsenkortin, joka korvaa aikaisemman muovisen jäsenkortin.

Löydät oman sähköisen jäsenkorttisi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Sukunimi ei välitä isoista tai pienistä kirjaimista, molemmat kelpaavat yhtä lailla. Kirjoita ääkköset ja muut erikoismerkit sellaisenaan.

Sukunimi

Jäsennumero

Mikäli lomake ei toimi tai et halua käyttää sitä, korttisi löydät suoraan osoitteesta https://www.lautapeliseura.fi/kortti/sukunimi/jäsennumero. Oheisen Ennin kortti löytyisi siis osoitteesta https://www.lautapeliseura.fi/kortti/esimerkki/123456789.

Kortin käyttäminen

Jos käytät älypuhelinta, kortin voi tallentaa puhelimen selaimen kirjanmerkkeihin tai siitä voi ottaa ruutukaappauksen puhelimen kuvagalleriaan. Ainakin iPhone-käyttäjät voivat Safarilla tallentaa kortin omaksi ikonikseen puhelimen ruudulle painamalla jakonappia ja valitsemalla ”Lisää Koti-valikkoon”. Sama onnistunee Androideillakin.

Jäsenkortissa on viivakoodi, jossa on jäsennumerosi, mutta lisäksi myös QR-koodi. Tämä QR-koodi on kortin varmistamista varten. Jos käytät korttia etujen saamiseen kaupassa, myyjä voi lukea korttisi QR-koodin ja siten varmistaa, että jäsenyytesi on voimassa.

Jos sinulla ei ole älypuhelinta, voit tulostaa kortin paperille tai pahville. Kortti voi näyttää omituiselta tietokoneen ruudulla, mutta tulostettaessa se muunnetaan lompakkoon sopivaan muotoon ja kokoon.