Yritykset ja yhteisöt! Mikäli tahdotte tehdä yhteistyötä seuran kanssa tai mikäli julkaistuissa tiedoissa on virheitä tai puutteita, ottakaa yhteyttä seuran tiedottajaan (info at lautapeliseura.fi).

Alennus seuran tapahtumiin

Alennus vaihtelee eri tapahtumien välillä ollen yleensä n. 50%.

Kerhotila

Seuralla on kerhotila Espoon Leppävaarassa, osoitteessa Bertel Jungin aukio 4, Espoo. Lue lisää Kerhotila-sivulta.

Jäsenedut lautapeleihin erikoistuneissa liikkeissä

Fantasiapelit. 10% alennus kaikista lauta- ja strategiapeleistä. Alennus myönnetään kaikissa Suomen Fantasiapeleissä jäsenkorttia vastaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin. Alennusta ei voi hyödyntää postitilauksissa. Fantasiapelien verkkosivut.

Lautapelikahvila Taverna. 10% alennusta yksittäisistä pelikerroista ja useamman kerran pelipasseista. Lautapelikahvila Tavernan verkkosivut.

Lautapelit.fi. 10% alennus kaikista lautapelituotteista ja oheistuotteista. Alennus myönnetään sekä liikkeestä jäsenkortilla että nettikaupan kautta. Alennusta ei lisätä tarjoustuotteisiin, eikä muihin alennuksiin. Lautapelit.fi:n verkkosivut.

Huom! Nettikaupan alennusta varten jäsenyytesi täytyy vahvistaa Lautapelit.fi:lle ennen tilauksen tekemistä. Verkkokauppa näyttää alennetun hinnan ostoskorissa kun tiedot ovat kunnossa. Jäsenyys vahvistetaan lähettämällä linkki omaan sähköiseen jäsenkorttiin sähköpostilla osoitteeseen info@lautapelit.fi.

Mygamestore.fi. 10% alennus ketjun myymälöiden lauta-, kortti- ja roolipelituotteista. Mygamestore.fi verkkosivut.

Pelipeikko. 5% alennus lautapelituotteista. Pelipeikon verkkosivut.

Huom! Alennusta varten jäsenyytesi täytyy vahvistaa Pelipeikolle ennen tilauksen tekemistä. Verkkokauppa näyttää alennetun hinnan verkkosivustolla seuran jäseniksi merkityille ja kirjautuneille jäsenille. Jäsenyys vahvistetaan lähettämällä linkki omaan sähköiseen jäsenkorttiin sähköpostilla osoitteeseen info@pelipeikko.fi.

Poromagia. 10% alennus jäsenkorttia näyttämällä lautapelituotteista. Voimassa toistaiseksi myymälässä sekä tapahtumissa. Poromagian verkkosivut.

Puolenkuun pelit. 10% alennus normaalihintaisista lautapelituotteista. Liikkeessä alennuksen saa korttia näyttämällä, nettitilauksissa ilmoita nimesi ja jäsennumerosi tilauksen lisätiedoissa. Lisätietokenttä näkyy tilauksen viimeisimmässä vaiheessa. Jos maksat tilauksen etukäteen, voit ilmoittaa jäsennumeron lisäksi tilinumeron, jolle jäsenalennus maksetaan jälkikäteen. Puolenkuun pelien verkkosivut.

Snowdale Design. 10% alennus verkkokaupan tuotteista. Snowdale Designin verkkokauppa.

Huom! Alennuksen saamiseen tarvitaan alennuskoodi, jonka saat lähettämällä linkin omaan sähköiseen jäsenkorttiin sähköpostilla osoitteeseen info@snowdaledesign.fi.