Suomen lautapeliseura järjestää vuoden aikana useita tapahtumia sekä osallistuu lukuisiin muiden järjestämiin tapahtumiin. Alta löydät tiedot tulevista tapahtumista joista löydät meidät!

SMcon (ei vielä peruttu)
24.–26.4.2020, Turku

Viikonlopun täydeltä VAPAATA PELAILUA Turussa.

Tarkemmat tiedot, ja pidetäänkö tapahtumaa edes, julkistetaan lähempänä ajankohtaa.

Lauantaina tapahtumassa pidettävän lautapelaamisen suomenmestaruusjoukkueturnauksen pelattavat pelit on julkaistu. Turnauksen täydelliset tiedot/osallistumisohjeet löytyvät seuran foorumilta (alta Keskustelu -linkistä).

Hexacon
15.–17.5.2020, Kuopio

Hexacon on pitkäkestoisten ja sääntörikkaiden harrastajapelien pelaamiseen painottuvan tapahtuma, jossa keskitytään vapaaseen pelaamiseen. Muista vastaavista tapahtumista poiketen Hexaconissa pelataan paljon ennalta sovittuja pelejä, jotka kestävät useasta tunnista koko viikonloppuun.

Tapahtumapaikkana toimii Kinkkuconista tuttu Lukema Studentia-rakennuksessa Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampusalueella parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Lukeman ”kappelia” voidaan käyttää lattiamajoitukseen tapahtumapaikalla.

Tapahtumamaksusta (10 euroa) annetaan alennusta seuran jäsenille / osa-aikaisille

Tarkemmat tiedot löytyvät seuran foorumilta (alta Keskustelu -linkistä).

Keskustelu
Aktiivicon
13.–15.11.2020, Tuusula

Aktiivicon on kutsutapahtuma, joka järjestetään kiitokseksi seuran toimintaa vuoden aikana järjestäneille aktiiveille.