Suomen lautapeliseura järjestää vuoden aikana useita tapahtumia sekä osallistuu lukuisiin muiden järjestämiin tapahtumiin. Alta löydät tiedot tulevista tapahtumista joista löydät meidät!

Aktiivicon
4.–6.11.2022, Porkkala

Aktiivicon on kutsutapahtuma, joka järjestetään kiitokseksi/”palkinnoksi” Suomen lautapeliseuran toimintaa vuoden aikana edistäneille ja pyörittäneille aktiivihenkilöille ja heidän kavereilleen. Mukaan kutsutut voivat ”jälleenkutsua” muita henkilöitä mukaan.

Jos tiedät olevasi seuran jäsen, ja tiedät edes jollain tavalla toteuttaneesi seuran tarkoitusta, olet tervetullut !! Jos et ole saanut kutsua, ota yhteyttä. Tavalla tai toisella. Kyseessä on kuitenkin ”vuoden paras pelitapahtuma”.

Tapahtumapaikkana (2022) toimii kesäsiirtola Nedergård Kirkkonummen Porkkalassa; majoitus 4-6 hengen huoneissa. Mahdollinen osallistumismaksu sisältää majoituksen ja ruokahuollon koko tapahtuma-ajaksi.

Mukaan tarvitsee ainakin:

● makuupussi TAI aluslakana, pussilakana; tyynyliina
    ● saunakamppeet, pelit, saunajuomat jne.
    ● Muista myös villasukat tai sisätossut
    ● positiivinen asenne ja hyvää pelimieltä