Suomen lautapeliseura järjestää vuoden aikana useita tapahtumia sekä osallistuu lukuisiin muiden järjestämiin tapahtumiin. Alta löydät tiedot tulevista tapahtumista joista löydät meidät!

JunaCon
6.–8.3.2020, Turku

Turun rautatieasemaravintolassa alkunsa saanut junapelejä suosiva tapahtuma. Toki KAIKKI pelit ehdottoman tervetulleita.
Mukana myös Menolippu (Ticket to Ride) -pelin SM-turnaus. Tarkemmat tiedot seuran foorumilta (alta Keskustelu -linkeistä).

Tapahtuman verkkosivusto – Keskustelu
JokiCon
27.–29.3.2020, Joensuu

Jokicon on kaksi kertaa vuodessa järjestettävä lautapelitapahtuma Joensuussa, Itä-Suomen yliopiston tiloissa. Pääaiheena on vapaa pelailu, mutta tapahtumassa järjestetään myös roolipelisessioita, usein Yu-gi-oh! turnaus ja joskus jotain muutakin.

Tapahtuman verkkosivusto johtaa tapahtuman tietoihin Facebookissa. Aiemman tapahtuman tiedot löytyvät seuran foorumilta (alta Keskustelu-linkistä).

Tapahtuman verkkosivusto – Keskustelu
SMcon
24.–26.4.2020, Turku

Viikonlopun täydeltä VAPAATA PELAILUA Turussa. Tarkemmat tiedot julkistetaan lähempänä ajankohtaa.

Lauantaina tapahtumassa pidettävän lautapelaamisen suomenmestaruusjoukkueturnauksen pelattavat pelit on julkaistu. Turnauksen täydelliset tiedot/osallistumisohjeet löytyvät seuran foorumilta (alta Keskustelu -linkistä).

Hexacon
15.–17.5.2020, Kuopio

Hexacon on pitkäkestoisten ja sääntörikkaiden harrastajapelien pelaamiseen painottuvan tapahtuma, jossa keskitytään vapaaseen pelaamiseen. Muista vastaavista tapahtumista poiketen Hexaconissa pelataan paljon ennalta sovittuja pelejä, jotka kestävät useasta tunnista koko viikonloppuun.

Tapahtumapaikkana toimii Kinkkuconista tuttu Lukema Studentia-rakennuksessa Itä-Suomen yliopiston Kuopion kampusalueella parin kilometrin päässä Kuopion keskustasta. Lukeman ”kappelia” voidaan käyttää lattiamajoitukseen tapahtumapaikalla.

Tapahtumamaksusta (10 euroa) annetaan alennusta seuran jäsenille / osa-aikaisille

Tarkemmat tiedot löytyvät seuran foorumilta (alta Keskustelu -linkistä).

Keskustelu
Aktiivicon
13.–15.11.2020, Tuusula

Aktiivicon on kutsutapahtuma, joka järjestetään kiitokseksi seuran toimintaa vuoden aikana järjestäneille aktiiveille.