Suomen lautapeliseura järjestää vuoden aikana useita tapahtumia sekä osallistuu lukuisiin muiden järjestämiin tapahtumiin. Alta löydät tiedot kaikista tapahtumista jotka seura järjestää tai joihin seura osallistuu.

JyCon
6.–7.7.2019, Jyväskylä

JyCon järjestetään Jyväskylässä Kortepohjan ylioppilaskylässä vapaa-ajantila Lillukassa. JyCon on Kortepohjan lautapelikerhon (yhteistyössä Kortepohjan vapaa-aikatoimikunnan) kanssa järjestämä kaikille avoin, päihteetön lautapelitapahtuma. Ohjelma on vapaata pelaamista. Tapahtuma on maksuton.

Keskustelu
Lautapelaamaan
27.–29.9.2019, Helsinki

Lautapelaamaan on Suomen suurin pelkästään lautapelaamiseen keskittynyt tapahtuma. Tapahtumaan on vapaa pääsy koko viikonlopun ajan ja lautapeliseuran koko pelikirjasto on käytettävissä maksutta kaikille kävijöille. Tapahtuma on kaikille avoin, ikärajaton ja päihteetön.

Lautapelaamaan 2019 järjestetään kauppakeskus REDIssä.

Tapahtuman verkkosivut
Aktiivicon
15.–17.11.2019, Tuusula

Aktiivicon on kutsutapahtuma, joka järjestetään kiitokseksi seuran toimintaa vuoden aikana järjestäneille aktiiveille.