Warcon 2012

Perheellisen ihmisen Warcon ei aina ole ihan samanlainen kuin perheettömän. 😉 Warcon 2012 avasi ovensa eilen 5.10.2012 klo 18.00. Ensimmäisenä iltana poistuessamme vähän yhdeksän jälkeen paikalta, oli kävijöitä kirjattu 25. Nyt tätä kirjoittaessani listalla on 34 nimeä ja olemme edenneet lauantai-iltaan.

Stadionin tila on ”kaksikerroksinen”, ensimmäisessä kerroksessa on kahvila ammattitason keittiöineen ja tilaa noin kahdeksallekymmenelle pelaajalla. Toisesta kerroksesta on varattu neuvottelutila, johan mahtuisi vähän toistakymmentä ja ”porrastasanne”, joka vetää toiset parikymmentä. Tilasta ei ainakaan ole puutetta, eikä peleistä, tätä kirjoittaessani menossa on seitsemän peliä sekä tietokilpailu, jonka voittaja voittaa Roll D6:n lahjoittaman Leros-pelin.

Olen törkeästi hyödyntänyt lapsityövoimaa omien päivystysvuorojeni tekijäksi ja sen kunniaksi olen päässyt pelaamaan sellaisia hurjia sotapelejä kuin: Station Master, Animal Upon Animial, Village ja Civilization through Ages. No, ehkä tuo viimeinen on oikeasti sotapeli.

Lapsityövoima ei kuitenkaan ole halpaa, yövymme kylpylässä ja tästä päivästä katosi viitisen tuntia Funparkissa, jota voi kyllä lämpimästi suositella.

Warcon on avoinna vielä koko yön ja huomenna sunnuntaina klo 18.00 saakka.


Tapahtumat