Suomen lautapeliseura

Rummikub SM-2012

Rummikubin ensimmäiset SM-kilpailut pelattiin sunnuntaina 20.05.2012 Turussa. Paikalle oli eksynyt kahdeksan innokasta mestaruuden tavoittelijaa ja kahden karsintakierroksen jälkeen finaaliin selvisivät Mikko Raimi, Jani Koistiola, Taneli Armanto ja Juhana Keskinen. Finaalin kahdesta erästä Mikko vei kaksi ja Taneli toiset kaksi. Kun pisteet lopulta ynnättiin yhteen oli Mikko 115 pisteellä ykkönen ja Taneli kahdella pisteellä kakkonen. Jani onnistui keräämään himpun verran vähemmän miinuksia kuin Juhana ja saavutti näin kolmannen tilan.  Kolme parasta palkittiin mitalein ja neljä parasta myös TOP-TOY A/S:n  lahjoittamin pelipalkinnoin. Voittaja Mikko Raimi lähtenee TOP-TOYn sponsoroimana edustamaan Suomea syksyllä Italiassa pelattaviiin MM-kilpailuihin. Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistujille.