Lautapelit Suomi on uutissyöte, joka kokoaa yhteen kaikki suomalaiset lautapeliaiheiset blogit, podcastit ja vlogit.

Tilaa uutissyöte tästä

Uutissyötteessä esiintyvät blogit, podcastit ja vlogit

Blogit

Asteriskein (*) merkatuista blogeista vain osa blogin sisällöstä on lautapeliaiheista (vain tämä osa koostetaan Lautapelit Suomi -syötteeseen). Näiden blogien osalta linkki, vie blogin lautapeliaiheisen kategorian omalle sivulle.

Podcastit

Vlogit ja videot

• Hukkareissu
  • Tuomo Pekkanen
  • Päiväkirjat seuran foorumilla

• Yllä listattujen blogien, podcastien ja vlogien lisäksi löydät seuran foorumilta lukuisia päiväkirjoja, joissa suomalaiset lautapeliharrastajat kirjoittavat pelaamista peleistään.

Tahdon mukaan!

Voit pyytää lisäämään oman syötteesi osaksi Lautapelit Suomi -uutissyötettä ja tätä sivua ottamalla yhteyttä osoitteeseen tuki@lautapeliseura.fi. Ilmoita oma nimesi ja sähköpostiosoitteesi sekä sivustosi nimi, verkko-osoite ja artikkeleittesi syötteen osoite. Mikäli kirjoitat myös muusta kuin lautapeleistä, toivoisimme että viittaisit suoraan kategoriaan, josta löydämme lautapeliaiheisen sisällön.