Viikin pelikerho

logo_viikin_peli-illat4925745450_7ff7de10a7_bViikin peli-illat järjestetään pääsääntöisesti joko viikon ensimmäisenä tai toisena maanantaina asunto-osakeyhtiöiden Viikin Eko-Keidas ja Viikin Eko-Helmi yhteisessä kerhotilassa klo 18.00 alkaen. Tilaan mahtuu kaksi yhtäaikaista peliä, mikä tarkoittaa noin kahdeksaa – kymmentä henkeä. Peli-ilta järjestetään mikäli pelipäivän ketjuun ilmoittautuu vähintään kaksi osallistujaa. Mikäli osallistujamäärä kasvaa kahdesta pelistä jatkuvasti ylitse, etsin Viikistä isomman tilan – niitä nimittäin on tarjolla…

Kerhohuone sijaitsee osoitteessa: Norkkokuja 10. Lisähämäykseksi kadun päässä oleva talo on numero 9 ja 10 on viimeinen kadun vasemmalla puolella Kevätkadulta katsoen. Kerhohuone on talon ”takana” ja sen sisäänkäynti on pysäköintipaikan sisäänkäynnin yhteydessä, katso kuva.

Kuvan laatoitettu polku johtaa puiselle rampille, josta pääsee kuvan lasitetulle terassille, jossa sisäänkäynti sijaitsee.

Norkkokujalla on yksi-kaksi vieraspaikkaa, jotka yleensä ovat varattuja. Paremmin pysäköintipaikkoja löytyy Kevätkadulta.

Julkiset
Tilanhoitajankaari 3474 68 Rautatientorilta Latokartanoon, 57 Munkkiniemestä Kontulaan, 79 Herttoniemestä Malmille
Tilanhoitajankaari 3473 68 Latokartanosta Rautatientorille, 57 Kontulasta Munkkiniemeen, 79 Malmilta Herttoniemeen
Viikintie 3177 550 Itäkeskuksesta Westendiin, 506 Viikistä Meilahteen, 68 Latokartanosta Rautatientorille, 57 Kontulasta Munkkiniemeen
Viikintie 3178 550 Westendistä Itäkeskukseen, 79 Malmilta Herttoniemeen
Mustialankatu 3477 506 päätepysäkki, Meilahteen

Jos jaksaa kävellä, voi jäädä Viikin Prismalla pois Lahdentien busseista tai bussista 74. Kävelymatkaa Prismalta on kymmenkunta minuuttia.

Peli-illoista ilmoitetaan aina erikseen Lautapeliseuran foorumilla, jossa kullekin peli-illalle on aina oma ketjunsa. Ilmoittautuminen ketjuun ei ole pakollista, mutta suotavaa, jotta tiedämme tarvittaessa odotella muutaman minuutin myöhästyneitä ja arvata minkä pelaajamäärän pelejä paikalle kannattaa tuoda. Peli-illoissa pelataan niitä pelejä, mitä kukin on paikalle tuonut. Aika usein pelataan jotakin peli-illan isännän kokoelmasta. Peli-illan ketjussa voi myös esittää toiveita pelattavista peleistä.

Uudet ja vanhat pelaajat, kokeneet ja kokemattomat, ikään, rotuun, uskoon tahi sukupuoleen katsomatta, tervetuloa!