Jäsenedut

Yritykset ja yhteisöt! Mikäli tahdotte tehdä yhteistyötä seuran kanssa tai mikäli julkaistuissa tiedoissa on virheitä tai puutteita, ottakaa yhteyttä seuran tiedottajaan (info at lautapeliseura.fi).

Alennus seuran tapahtumiin

Alennus vaihtelee eri tapahtumien välillä ollen yleensä n. 50%.

Kerhotila

Seuralla on kerhotila Espoon Leppävaarassa, osoitteessa Bertel Jungin aukio 4, Espoo. Lue lisää Kerhotila-sivulta.

Jäsenedut lautapeleihin erikoistuneissa liikkeissä

Fantasiapelit

Fantasiapelit10% alennus kaikista lauta- ja strategiapeleistä. Alennus myönnetään kaikissa Suomen Fantasiapeleissä jäsenkorttia vastaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin tai kampanjoihin. Alennusta ei voi hyödyntää postitilauksissa.

Fantasiapelien verkkosivut

Lautapelit.fi

Lautapelit.fi10% alennus kaikista lautapelituotteista ja oheistuotteista (minimiostos vähintään 10 euroa). Alennus myönnetään sekä liikkeestä jäsenkortilla että nettikaupan kautta. Alennusta ei lisätä tarjoustuotteisiin, eikä muihin tarjouksiin.

Huom! Nettikaupan alennusta varten jäsenyytesi täytyy vahvistaa Lautapelit.fi:lle ennen tilauksen tekemistä. Verkkokauppa näyttää alennetun hinnan ostoskorissa kun tiedot ovat kunnossa. Ota yhteyttä jäsenvastaavaan vahvistusta varten (jasenvastaava at lautapeliseura.fi).

Lautapelit.fi:n verkkosivut

Poromagia

Poromagia10% alennus jäsenkorttia näyttämällä lautapelituotteista. Voimassa toistaiseksi myymälässä sekä tapahtumissa.

Poromagian verkkosivut

Puolenkuun pelit

Puolenkuun Pelit10% alennus normaalihintaisista lautapelituotteista. Liikkeessä alennuksen saa korttia näyttämällä, nettitilauksissa ilmoita nimesi ja jäsennumerosi tilauksen lisätiedoissa.

Puolenkuun pelien verkkosivut

Mygamestore.fi

10% alennus ketjun myymälöiden lauta-, kortti- ja roolipelituotteista.

Mygamestore.fi verkkosivut

Roll D6

Roll D610% alennus verkkomyymälän lautapelituotteista.

Huom! Alennuksen saamiseen tarvitaan alennuskoodi, jota voi tiedustella osoitteesta info@lautapeliseura.fi.

Roll D6 verkkokauppa

Snowdale Design

Snowdale DesignSnowdale Design tarjoaa 10% alennuksen verkkokauppansa tuotteista Lautapeliseuran jäsenille.

Snowdale Designin verkkokauppa

Lautapelikahvila Taverna

Lautapelikahvila Taverna10% alennusta yksittäisistä pelikerroista ja useamman kerran pelipasseista.

Lautapelikahvila Tavernan verkkosivut