Pandemic SM 2018

Pandemic SurvivalJärjestämme yhteistyössä Asmodee Nordicin, Ropeconin ja Poromagian kanssa Pandemicin SM-turnauksen 2018. SM–finaali pelataan  Ropeconissa sunnuntaina  29.7.2018 klo 12.00 –  14.00. Finaaliin otetaan kuusi joukkuetta, joista yksi: Dynamic Duo, on jo valittu Tampere kuplii-tapahtuman karsinnassa. Järjestämme vielä kaksi karsintaa, joista voi päästä finaaliin. Näistä ensimmäinen pidetään Poromagian Pasilan liikkeen tiloissa lauantaina 30.6. klo 15.00 – 17.00 Toinen pidetään Ropeconissa perjantaina 27.9. klo 17.00 – 19.00.

Karsintoihin otetaan 12 kahden hengen joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin siten, että preferoimme täysi-ikäisistä pelaajista koostuvia joukkueita, PM-kilpailut ovat ikärajoitteiset ja haluaisimme mielellämme lähettää suomalaisen joukkueen voittamaan Pohjoismaiden Mestaruuden!

Karsinnoissa ja finaalissa joukkueet pelaavat Pandemic Survival peliä kilpaa toisiaan vastaan. Voittajaksi selviytyy se joukkue, joka ensimmäisenä keksi neljä parannusta tai on viimeiseksi elossa. Kaikki joukkeet pelaavat omilla laudoillaan samaa etukäteen suunniteltua skenaariota samoilla hahmoilla ja aloituskäsillä. Eri karsintojen ja finaalin skenaariot poikkeavat toisistaan. Karsintojen voittajajoukkeet palkitaan Pandemic Rising Tide peleillä. Finaalin voittajajoukkue koppaa Pandemic Legacy-pelit. Ja finaalin paras täysi-ikäinen joukkue siis saa SM-tittelin ja paikan PM-kisoihin.

Karsintoihiin voi ennakkoilmoittautua osoitteeseen kilpailut@lautapeliseura.fi