Jäseneksi liittyminen

Kaikki lautapeleistä kiinnostuneet ovat tervetulleita Suomen lautapeliseuran jäseniksi. Vuoden 2017 jäsenmaksu on 15 €. Alle 18-vuotiaiden jäsenmaksu on viisi euroa (5 €). Erillistä liittymismaksua ei ole. Jäsenet saavat alennuksia useista lautapelejä myyvistä liikkeistä sekä seuran tapahtumien sisäänpääsymaksuista.

Katso jäsenedut

Jäseneksi voi liittyä seuran tapahtumissa tai täyttämällä jäsenhakemuksen Suomen lautapeliseuran Yhdistysavain-sivuilla.

Tee jäsenhakemus

Samalla kun täytät jäsenhakemuksen, maksa jäsenmaksu seuran tilille FI08 5711 1320 0187 47. Jos olet uusi jäsen, kirjoita viitteeksi 1300. Jos taas olet vanha jäsen ja maksat jäsenmaksun, kirjoita viitteeksi oma jäsennumerosi. Jos jäsennumerosi on hukassa voit kysyä sitä jäsenvastaavalta tai kirjoittaa viitteksi 2600.

Liittymiset käsitellään viikon sisällä viestin saapumisesta. Voit jouduttaa jäsenhakemuksesi käsittelyä lähettämällä jäsenvastaavalle sähköpostilla (jasenvastaava@lautapeliseura.fi) kuitin suoritetusta maksusta. Kuitiksi kelpaa esimerkiksi verkkopankista otettu ruutukaappaus, jossa näkyy pankin tositenumero maksulle.

Jäsenmaksu on kalenterivuosittainen

Jäsenyys on kalenterivuosittainen, eli jäsenyys on voimassa aina sen vuoden loppuun, jolloin olet jäseneksi liittynyt. Seuraavan vuoden jäsenmaksu täytyy maksaa taas tammikuussa.

Loppuvuodesta jäseneksi liittymisessä ei tällaisessa järjestelmässä ole suuresti järkeä. Asian helpottamiseksi marras- ja joulukuussa otetaan jo vastaan seuraavan vuoden jäsenmaksuja, eli saat saman tien myös seuraavan vuoden voimassa olevan jäsenyyden. Tämä mahdollisuus on tarjolla seuran vuosikokouksen jälkeen, jolloin seuraavan vuoden jäsenmaksu on vahvistettu. Vuosikokous pidetään tavallisesti Lautapelaamaan-tapahtumassa marraskuun puolivälissä.

Jäsenkortti

Jäsenkorttisi saat noin viikon sisällä liittymisestä.

Jos olet hukannut jäsenkorttisi, ilmoita asiasta jäsenvastaavalle, niin saat uuden.

Jäsenyyden uusiminen

Jos olet jo jäsen ja haluat uusia jäsenyytesi, maksa jäsenmaksu seuran tilille ja kirjaa viitteeksi oma jäsennumerosi (jos et muista sitä, laita viitteeksi 2600, mutta toimi näin vain jos maksajan tili on samalla nimellä kuin jäsenkorttisi).

Vanhojen jäsenten ei tarvitse täyttää jäsenhakemusta. Jos et ole maksanut jäsenmaksua pariin vuoteen, tietosi on siivottu jäsenrekisteristä, silloin hakemuksen täyttäminen voi olla tarpeen. Asian voi varmistaa jäsenvastaavalta.

Osoitteenmuutos

Muuttaessa tehty osoitteenmuutos ei välity suoraan Suomen lautapeliseuralle. Jos osoitteesi muuttuu, ilmoita siitä jäsenvastaavalle, jotta saat jäsenkorttisi jatkossakin oikeaan osoitteeseen. Sama koskee myös muita tietoja. Etenkin sähköpostiosoite on syytä päivittää, sillä suurin osa yhteydenpidosta tapahtuu sähköpostitse.