Osallistu!

Kirjoita blogiin!

Lautapeliseuran blogi kaipaa lautapeleihin liittyviä kirjoituksia. Kuka tahansa on tervetullut kirjoittamaan blogiin vieraskynä-periaatteella, kunhan kirjoitus käsittelee lautapelejä jollain tapaa mielenkiintoisesta näkökulmasta. Jos mietit, onko ideasi blogiin sopiva, kerro siitä meille!

Lautapeliseuran jäsenille on tarjolla myös vakituisia bloggauspestejä, eli mahdollisuus kirjoittaa blogiin joko satunnaisesti tai esimerkiksi kerran viikossa, vähän kolumnitapaan.

Hyvä blogikirjoitus käsittelee lautapelejä ja herättää keskustelua. Erilaiset keskustelunavaukset ovat erittäin tervetulleita.

Suomalaiset lautapelibloggaajat

Mikäli kirjoitat lautapeleistä usein omassa blogissasi tai ylläpidät muuten vain lautapeliaiheista nettisivua, kerro siitä meille, niin linkitämme sivuillesi blogistamme.