Suomen lautapeliseura

Suomen lautapeliseuran uudet nettisivut julkaistu!

Suomen lautapeliseuran uudet nettisivut julkaistiin perjantaina 29.7. Ropeconin avauspäivänä. Uudet käyttävät WordPress-julkaisualustaa. Päivitys tuo kauan kaivatun ulkoasun päivityksen. Ulkoasu mukailee seuran logon värimaailmaa. Päivityksen jälkeen sivusto toimii myös mobiililaitteilla. Uuden sivuston suunnitteli ja toteutti Pasi Lallinaho.

Sivuston sisältö on toistaiseksi työn alla, eikä kaikkea sisältö ole vielä siirretty vanhoilta alustoilta. Mikäli kaipaat jotain sisältöä vanhalta Dokuwiki-alustalta, se löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta http://lautapeliseura.fi/wiki/.

Vanhan blogin sisältö on yhdistetty teknisesti uuteen sivustoon. Kirjoitusten osoiterakenne on sama kuin ennen, eli olemassa olevat linkit blogikirjoituksiin toimivat edelleen ilman muutoksia.

Oletko kiinnostunut sisällön ylläpitämisestä tai tuottamisesta?

Mikäli haluat olla avuksi sivuston sisällön päivittämisessä ajantasaiseksi tai osallistua blogin kirjoittamiseen, lähetä sähköpostia osoitteeseen info (at) lautapeliseura.fi tai vastaa tiedotuksen foorumiketjuun. Blogiin ovat tervetulleita kaikki lautapeliaiheiset kirjoitukset joko vakituisesti tai vieraskynäperiaatteella. Lisätietoja blogiin kirjoittamisesta löytyy sivulta http://lautapeliseura.fi/blogi/osallistu/.